maanantai 17. elokuuta 2009

Pahuuden voimat ja vallanvarkaat


Jorma TikkanenSuomen todellinen ääniharava viime kunnallisvaaleissa oli himankalainen 69-vuotias Jorma Tikkanen (kesk). Hän sai eniten ääniä suhteessa kunnan äänimäärään. Entinen kunnanjohtaja, sosionomi Tikkanen sai Himangan äänistä lähes joka viidennen eli 17,30 prosenttia. Yksittäisiä ääniä kertyi hänelle 318. Himangalla hyväksyttiin 1 839 ääntä. Tikkasen vetoavulla keskusta sai Himangalla yhden lisäpaikan ja kokoomus menetti ainoan paikkansa. Keskustalaisista toiseksi eniten ääniä sai Riitta A. Tilus (103). Pitkälti Tikkasen "vetoapuna" keskusta sai Himangalla yhden lisäpaikan ja kokoomus menetti ainokaisen. Keskustan suhteellinen osuus annetuista äänistä lisääntyi kunnassa 2,1 prosenttiyksikköä. Ehdokaskohtaiset tulokset Himangalla selviävät seuraavista linkistäKuntavaalien tulos Kalajoella

http://192.49.229.35/K2008/s/tulos/kutulos_kalajoki.html

Vaalitulosten perustella on selvää, että uuden valtuuston puheenjohtajan nimi on Jorma Tikkanen. Vaalituloksen lisäksi Jorma Tikkasen etuna on se, että hänellä on ylivoimaisesti paras ammattitaito tehtävään ja lisäksi hän tuntee Himangan kunnan asiat entisenä pitkäaikaisena Himangan kunnanjohtajana kaikkein parhaiten nykyisistä valtuuston jäsenistä. On järkyttävää toimintaa yrittää syrjäyttää tällainen ammattitaito ja yhteisen kunnan etu valtuuston puheenjohtajavalinnoissa. Kysymys on todella moraalittomasta, häpeämättömästä ja häikäilemättömästä vallankäytöstä. Syrjäyttämishankkeet antavat todella huonon esimaun yhteisen uuden kunnan toiminnalle.

Pahuuden voimat

Kalajoen kaupungin ja Himangan kunnan yhdistyessä 1.1.2010 uuden valtuuston jäsenmääräksi tulee 56 valtuutettua siirtymäaikana 2010-2012. Yhteisvaltuusto kokoontuu 25.8.2009 valitsemaan yhteisvaltuustolle puheenjohtajaa ja kahta varapuheenjohtajaa. Puheenjohtajista yksi henkilö tulee olemaan Himangalta. Tällä hetkellä vallan kähmintä on järkyttävän suurta ja ahneuden pirut sekä vallanvarkaat ovat kovassa touhussa. Vaalituloksella ei näytä olevan mitään merkitystä, vaikka laki kieltää vaalituloksen vääristämisen. Voidaan sanoa, että pahuuden voimat ovat nyt liikkeellä niin Kalajoella kuin Himangallakin. Käsitteellä pahuuden voimat on hyvin vahva historiansa. Erottelu hyvän ja pahan, oikean ja väärän välillä on ikivanha inhimillisen kulttuurin piirre. Pahuudella on vahva ote maailmasta. Pahuuden voimat ovat kaikkea elävää uhkaavia ilkeämielisiä olioita. Elämä on taistelua hyvän ja pahan välillä. Raamatussa tuota pahuutta kutsutaan synniksi. Synnin seurausta on maailmassa rehottava väkivalta, itsekkyys, epärehellisyys, kateus, ahneus. Antiikin filosofi Sokrates uskoi, että jos ihminen vain tietää, mikä on hyvä, hän väistämättä myös toimii tuon hyvän mukaan ja edistää sitä. Valitettavasti Kalajoella asia ei ole näin.
Kun uuden valtuuston vallanjaosta on kysymys, niin pahuuden voimat ovat jo saapuneet paikalle. Vaikuttaa siltä, että pirun ihmiskopio on kaivettu naftaliinista. Taru kertoo, että Lucifer oli ensimmäinen arkkienkeli, kunnes hänestä tuli liian ylpeä ja vallanhaluinen. Taivaallisen sodan jälkeen Jumala karkotti Luciferin, jolloin Luciferista tuli paholainen, langennut enkeli, ja hänen seuraajistaan demoneita. Näyttää siltä, että Kalajoen keskustalla on omat luciferit ja demonit eli pahat henkiolennot, jotka ovat ruumiillistuneet keskustan valtuustoryhmän jäseniksi. Keskustan lucifereilla on ollut ahofobia ja nyt myös tikkaskammo. Keskustan luciferit ovat käynnistäneet valtakunnan äänikuningas Jorma Tikkasen vastaisen kampanjan. He ovat saaneet siihen mukaan myös Himangan keskustan ryhmästä puolet valtuutetuista. Nämä vallanvarkaat ja vaalituloksen vääristäjät ovat juuri niitä samoja henkilöitä, joita on Kalajoella syytä epäillä syrjintärikoksista.

Eduskunnan oikeusasiamiehelle kantelu

Kävin perjantaina 14.8.2009 eduskunnan päivystävän lakimiehen kanssa perusteellisen analyysin Kalajoen vallankäytöstä. Hän suorastaan vaati kantelua ympäristötarkastajan työsuhteen päättämisestä ja siihen liittyvistä muista järjestelyistä sekä Kalajoen kaupungin harjoittamasta syrjinnästä. Suomalaiseen yhteiskuntaan tarvitaan nyt selkeä esimerkki tällaisesta toiminnasta ja sillä siis tulee olemaan laajaa yhteiskunnallista merkitystä. Tällainen kantelu tehdään tämän viikon aikana. Koska syrjintärikokset ovat mielestäni kiistattomia, niin katson, että kaupunginhallituksen puheenjohtajan Raili Myllylän on ainakin syytä vetäytyä poliittisesta toiminnasta kokonaan. Hän on keskeinen epäilty yhdessä muiden nimeltä mainitsemattomien henkilöiden kanssa.

Ei kommentteja: